Inspiration Wise

Writers' safe haven. A place where the artistic form of literature gets highly respected.

Explore

Follow

  • Twitter Social Icon
  • YouTube
  • Pinterest
  • Facebook Social Icon
  • Instagram

Contact

2019-2020 by Inspiration Wise

"Pitate li se ikad zašto se neki ljudi sretnu? Možda onda dok praznih ruku ispijate prve gutljaje kafe, sena te osobe nehotice protrči kroz vas kao poslednji vapaj umukle tišine, i tera vas da se zapitate koji je značaj nekog neznanca kojeg zapravo toliko dobro poznajete. Onda kada njegova unutrašnjost postaje deo vas, kao da je uvukao prste u vaše obrve. I tu se nastanio.

Često najlakši način na koji možemo da objasnimo zašto nekoga toliko jako osećamo, leži u činjenici da smo deo nečije karme. I taj trenutak kada ugledate nečije oči ili pored nekoga osetite snažnu privlačnost, kada vas neko, bez ikakvog realnog razloga, dotiče, kada osećate umešanost u vaše postojanje, to je trenutak kada prepoznajete svoju karmu. Susrećete svoje lekcije. Ulazite u ciklični krug. Dajete tada sve što možete dati, a ne sve što mislite da treba."

 

Abnormala u Dijagonali

Strukturom romana, tematsko-motivskim sklopom i narativnim postupkom autorka pokušava da protumači ljudsku svest i opšte društveno i individualno stanje pojedinca dezorijentisanog u prostoru i vremenu. Pripovedanje teče bez većih digresija i epizoda, održavajući protagoniste u životu, a čitaoce budnim i usredsređenim. Tehnika narativnog toka umešno je realizovana, s obzirom da pripovedač valjano odlaže razrešenje misterije, što je jedan od temeljnih književnih postupaka u kriminalističkom romanu.

Sell any digital product on Payhip, including E books via this link (*affiliate)

***This is an affiliate banner, meaning I may receive a commission for purchases made through the banner. Read more here.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now